VATKATTU PUNAHERUKKAPUURO
4 dl punaherukoita
8 dl vettä
1 1/2 dl mannasuurimoita
1 teelusikallinen suolaa
1- 1 1/2 dl sokeria
vaniliinisokeria oman maun mukkaan
Laita punaherukat kattilaan, mittaa vesi päälle. Keitä liedellä, kunnes herukat alkavat hajoamaan. Lisää joukkoon mannasuurimot ja keitä vielä n. 5 minuuttia.
Lisää suola ja sokeri ja anna puuron jäähtyä. Voit laittaa kattilan myös tiskialtaaseen, jossa on kylmää vettä, näin jäähtyminen nopeutuu.
Vatkaa jäähtynyt puuro vatkaimella kuohkeaksi ja halutessasi lisää joukkoon vaniliinisokeria.
Tarjoa puuro kauniista astioista, se tuo pikantin lisän puuronautintoon.
Näyttää herkulliselta. Ja kaunis astia lisää houkuttelevuutta.
VastaaPoistaSinikalla on tuota taiteellista silmää. Hienot kuvat, ja varmaan puurokin!
VastaaPoistaJuu puuro oli hyvää, kannattaa kokeilla.... :)
VastaaPoistaKirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaKirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoista