tiistai 22. huhtikuuta 2014

Läänintaiteilijan mökillä



Sinikka sai vierailukavalkadinsa sunnuntaina päätökseen, kun kävi lapsuuden ystävättären kesämökillä iltakahvilla. Sinikan ystävätär ei olekaan mikä tahansa ystävätär vaan aito oikea läänintaiteilija, tai ainakin Sinikan mielestä asia on niin.

Matka mökille ei sujunut ihan ongelmitta, vaan erittäin komeat poliisit olivat sulkeneet tien autoilijoilta, koska läheisestä maatilalta olivat aasit ja lampaat päässeet karkuun. Sinikkaa ei moinen tapahtuma haitannut yhtään, kun kerran silmäniloakin oli tarjolla sunnuntai-illan iloksi. 
Mökkitie oli sekin aika huonossa kunnossa ja Sinikan ystävätär joutui pelastamaan Sinikan keskeltä mutavelliä, kun korkokengät upposivat velliin, mutta onneksi lainasaappaat pelastivat tilanteen. On se mukavaa, kun lähipiiriin on kertynyt näitä hyvin reippaita naisihmisiä, joilta ei jää sormi suuhun missään tilanteessa. 

Sinikan ystävättären kesäpaikka on niin hienolla paikalla Iisveden kirkasvetisen järven rannalla, siellä laiturilla istuessa ja auringon paistaessa tuntui, kuin koko kroppa olisi saanut uutta virtaa pimeän kauden jälkeen. Kevät taitaa saada hormonit hyrräämään, myös Sinikalta.

Lapsuuden ystävättären kanssa on aina niin mukavaa vaihdella kuulumisia sekä muistella vanhoja hyviä aikoja, juttu lähtee aina hyvin sujumaan, vaikka olisi kulunut pitkäkin aika viime tapaamisesta. Sinikka on erittäin tyytyväinen siitä, että ystävätär on löytänyt niin mukavan ja hyvän miehen rinnalleen. Kyllä Sinikallekin kelpaisi. :)

Näin ihanaisen pääsiäisen jälkeen jaksaa taas rouvia palvella hyvillä mielin.









3 kommenttia:

  1. Voi Sinua Ihana Sinikka! Sydän muljahti läänintaiteilijalta syrjälleen...niin kauniisti kohtaamisestamme kirjoitat! Ja mökiltä ottamasi kuvat kyllä todistavat, että eräänlainen taiteilija se olet sinäkin:)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos kiitos, kyllä sinä meistä se oikea taiteilija olet.... :)

    VastaaPoista
  3. Kaikissahan meissä taitaa olla vähän taiteilijan vikaa,ainakin mitä elämään tulee...Hyvää kevvättä kaikki taiteilijasielut :-)...

    VastaaPoista