perjantai 4. huhtikuuta 2014

Uusia Haasteita



Nyt on vihdoin perjantai. Sinikalla on ollut tällä viikolla uusia haasteita töissä, joten ei ole ollut illalla enää voimia kirjoittaa tänne, niin on voimat olleet vähissä. Puoli yhdeksän maissa on pitänyt ruveta jo miettimään nukkumaan menoa, että seuraavana päivänä on jaksanut taas puurtaa ahkerasti.

Sellaisen uuden haasteen edessä on kyllä toisaalta ollut ihan mukava olla, kyllä se vaihtelu virkistää joka asiassa, niinkuin myös siivouksessa rakkaat ystävät.
On ollut jännä huomata, miten toiset ihmiset käyttäytyvät stressaavassa tilanteessa, toiset lamaantuvat kokonaan ja toisista taas tulee niin ylikierroksilla meneviä, että tekisi mieli läpsäistä poskelle tai heittää kokonaan työpisteestä ulos. Onneksi on sitten meitä niinkuin Sintsukka, joilta asiat sujuvat tilanteessa kuin tilanteessa. Haastavasta viikosta selvittiin elävänä ja nyt kohti uusia haasteita. 

Huomista iltaa Sinikka odottaa innolla, koska on luvassa hieman kuohuvan nauttimista ja ehkä myös täytyy kellohametta käydä pyöräyttämässä jossain tanssiravintolassa kera ihanien ystävättärien.

Mukavaa viikonloppua ystäväiset! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti