maanantai 22. joulukuuta 2014

Tunnelmointia


Sinikka täällä hei, kyllä nyt alkaa jo pikkuisen vatsassa tuntumaan, ylihuomenna on jouluaatto. Joulusiivoukset on nyt tehty, pakko tunnustaa, että ei tullut Sinikankaan tehtyä ihan kaikkea siltä listalta, minkä Sinikka täällä julkaisi. Katto jäi ripsimättä ja seinät pesemättä, Juanitakin marisi vastaan, niin näin joulun kunniaksi Sinikka oli hieman hellämielinen ja antoi olla. Ne voi tehdä sitten kevätsiivouksen yhteydessä....

Sinikka oli eilen ihanaisella joulubrunssilla ja sen jälkeen meni kuuntelemaan lauluyhtye Rajattoman joulukonserttia. Konsertin siivittämänä oli ihanaa rauhoittua joulun tunnelmaan ja mikä parasta tänne Helsinkiin satoi myös lunta konsertin aikana. Kyllä nyt on tunnelmat kohillaan, ihan eri fiilinki tulee kun on ympärillä valoisampaa. Sinikka kävi äsken ostamassa viimeiset ruokatarvikkeet aattoa varten, huomenna tupeerauksien jälkeen ei tarvitse, kun nostaa jalat rahille ja ottaa muutama lasillinen jotain ihanaista juomaa ja olla öllöttää. Ei ole kukaan vaatimassa yhtään mitään, eikä tarvitse tehdä mitään, paitsi ehkä pikainen imurointi ja pölyjen pyyhintä. Niitä ei lasketa, ne menee jo muutenkin joka päivä rutiinilla...

Tämä vuosi on mennyt tosi nopeasti ja blogiakin on pidetty jo puoli vuotta. Ensi vuosi tuo toivottavasti tulleessaan jotain ihania uusia muutoksia Sinikan elämään, Sinikalla on jo jotain pientä valmiiksi mietittynä. Haasteet pitävät mielen virkeänä ja ei voi sanoa ainakaan, että koskaan ei tapahdu mitään, jos kellohame ei itsestään pyöri, niin se täytyy laittaa itse pyörimään. Näin on!

Oikein ihania päiviä teille rakkaat lukijat ja mukavaa joulua! PUS!

2 kommenttia:

  1. Marketta toivottaa Sintsulle oikein hellää ja lempeää joulua. Otetaanhan iisisti, pientä pintasiivousta lukuun ottamatta. Marketta onneksi lähtee kaukomaille ja siellä saa hotellin henkilökunta passata, ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kiitos, ihanaista joulua sinne myös, muista olla kiltisti kaukomailla ja äläkä missään nimessä mene tummien killisilmä miesten metkuihin mukaan.... :)

      Poista