sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Savon muan Hilima



Sinikka lähti lankalauantain kunniaksi käymään Savon muan piäkaapungissa, eli Kuopiossa. Sinikan ystävätär oli kutsunut päiväkahville klo 13, joten sitä ennen oli hyvää aikaa käydä ensin Kuopion torin elämää seuraamassa.
Tori on ollut monta vuotta myllerryksen kohteena, kun parkkilaitosta rakennettiin torin alle, mutta nyt tori on saatu vihdoin valmiiksi. Torikauppias kehuskeli Sinikalle, että nyt on niin hyvät kivetykset laitettu, ettei naisten korot enää katkeile kivien väliin. Sinikka vaan hymyili, voi poika kuule lähde Sinikan matkaan niin kyllä minä sinulle koroilla kävelyt näytän. 

Sinikan ystävär on vuoden päivät asunut Kuopion eliitin asuma-alueelle, missä pari vuotta sitten järjestettiin myös asuntomessut. Joka kerta siellä käydessä, huomaa, että uusia taloja nousee vaan jatkuvasti lisää, no savolaisethan on tunnetusti raharikasta kansaa. Savon ystävättären luona ei nyt puheeksi tullut siivouksen ihmeellinen maailma vaan aikuisen naisen meikkivinkit ja kuinka luodaan tyrmäävän upea kesälook, onhan kesä jo melkein täällä ja sen mukana lavatanssien kiihkeä meno, jota ystävätär jo malttamattomana odottaa. Sinikan meikkiopastuksella kyllä moni poikamies joutuu tänä kesänä ystävättären ansaan. 

Reissusta palattuaan oli Sinikka monitoimisena naisena ruvettava renkaita vaihtamaan autoonsa, mutta onneksi apuun riensi aito savolainen herrasmies, jonka opeilla renkaat saatiin hyvin vaihdettua. Kyllä Savossa osataan auttamisen taito. :)








3 kommenttia:

  1. Sinikka, mä tykkään sun blogista!

    VastaaPoista
  2. Voe mahoton, onneksi et antanut niitten kuopiolaisten puhua itseäsi jäämään sinne Savoon. Sielläpäin olisi varmasti Sinikan kaltaiselle leidille niitä kotirouvan paikkoja tarjolla!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Minna ja Rose, kyllä siellä varmaan Sinikalla ottajia riittäisi.... :D

    VastaaPoista