sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Raunin kahvikutsut



Sinikan sunnuntai ei oikein alkanut tänään ihan nappiin. Ette arvaakaan, mutta siivous jotenkin tökki tänä aamuna. Moppaamisen aikana oikein hampaita kiristytti ja ärräpäitäkin taisi pärähtää muutaman kerran, piti oikein ajatella, että laske Sinikka kymmeneen ja rauhoita mielesi. Rakkautta sisään ja pahat ajatukset pois....

Onneksi tänään ystävättäreni Rauni Yletyinen kutsui kylästelemään tai oikeastaan se meni niin, että Sinikka tavallaan kutsui itse itsensä kylään. Ystävättäreni Rauni Yletyinen asuu miehensä kanssa iloisessa Itä-Pasilassa, jonne Sinikka hurautti kukkakaupan kautta. Täytyihän Raunin kotiin viedä hieman keväisiä tulppaaneja tulevan pääsiäisen iloksi. 
Rauni kattoi Sinikan iloksi pöydän oikein nätiksi ja Raunin mies pyöräytti capuccinot tuosta noin vaan rouvien nautittavaksi. Kyllä ne miehetkin osaa.

Keskustelun aiheeksi nousi tietenkin siivous. Rauni oli siivonnut eilen ja häntä ihmetytti sellainen asia, että miten valkoisesta lattiasta voi tulla mustaa vettä. Sinikka yritti vihjailla, että no jos edellisestä pesusta on kulunut jo puoli vuotta niin voisiko se olla syynä. Siinä samalla selvisi myös sellainen asia, että Rauni ei perusta ollenkaan moppaamisesta, vaan luuttuaa lattiat kontaten ja syy on siihen se, että Raunin mies erityisesti tykkää siitä, kun pikkuhousut vilahtelee hameen alta. Sinikkaa kauhistutti moinen meno ja Rauni sanoi valitsevansa silloin vielä mahdollisemman lyhyen hameen miehensä iloksi. Kyllä se Sinikan rakas ystävätär Rauni on sitten raju pakkaus! 

Täytyy sanoa, että Sinikka itse siveänä ihmisenä hiukan salaa kadehtii Raunin rajua luonnetta. Sinikka voisi itsekin välillä vähän repäistä...

Mukavaa viikkoa ystäväiseni ja muistakaapa syödä mämmiä!  













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti