tiistai 12. toukokuuta 2015

Turistina Helsingissä












Sinikka viettää pientä lomaa tämän viikon. Aluksi oli sellainen olo, että pitää lähteä Savon mualla käväisemään, mutta Helsinki vei voiton. Tässä kävi niin kuin tunnollisille ihmisille yleensä käy, että lomalla sairastetaan, pienoinen flunssa on kiusannut, mutta ei anneta sen lannistaa. Kaksi päivää on mennyt leväten, hieman shoppaillen ja valokuvaten ympäri Helsinkiä. Varsinkin eilen maanantaina auringon paistaessa huomasi, miten pitkällä kevät oikeastaan on jo. Keväinen vihreys on jotenkin huumaannuttavaa, miksei aina voisi olla valoisaa ja yhtä vehreää....

Mukavaa viikkoa kaikille, kuullaan taas! 

2 kommenttia:

  1. Hei vaan Sinikka!

    Aivan upeita kuvia olet ottanut ja aina niin hyvällä silmällä. Osaisipa itsekin. Kaapista löytyy laadukas järkkäri, mutta on aika vähälle kuvaaminen jäänyt... Helsinki on kyllä oiva kohde kuvausretkelle.

    Tulevana viikonloppuna olisi pikainen pyrähdys aina niin hurmaavaan Berliiniin. Toivottavasti siellä on vähän lämpimämpää.

    Hyvää jatkoa tälle viikolle ja antoisaa lomaa.

    XXX

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos, Sinikka vasta harjoittelee uuden kameran kanssa kuvaamista. Pirkot on niin kovia liitelemään ympäri maailmaa, että Sinikka tässä jo miettikin, että missä ootte olleet, kun ei ole kuulunut mitään.... :)

    VastaaPoista