maanantai 27. heinäkuuta 2015

Barcelona















Oi Barcelona, Sinikan lempikaupunki. Ei itkettänyt yhtään, vaikka neljäkymmentä tuli täyteen, loma oli mitä ihanin. Aurinko paistoi, kuohuva kupli lasissa, ihanat tummat miehet iskivät silmää, kellohame sai jäädä kaappiin, nyt kuljettiin pikku pikku hamosissa, korkkareista ei silti luovuttu.

Juanita sai päärryytellä espanjaksi ja jakaa kokemuksia muiden Juanitojen kanssa, Rauni Yletyinen oli rajulla tuulella miehensä kanssa, Sinikka sai välillä toppuutella, ettei meno ihan liian villiksi olisi mennyt. Espanjan kuuma aurinko poltti Sinikan säihkysääret karrelle, kamala aurinkoihottuma iski reisiin, mutta silti Sinikka nautti täysillä. 

Paluu Suomeen oli ankea, lämmintä 14 astetta, asemalla humalaiset örisi, heitä pimu vitonen, en heittänyt. Näillä ihanilla muistoilla Sinikka jaksaa taas arjen ankeaa harmautta, vielä hetki haaveillaan Barcelonasta.

PUS!

3 kommenttia:

  1. Paljon onnea Sinikka! Olet ikinuori.

    Lomasi Barcelonassa vaikutti onnistuneelta. Sehän on aivan hurmaava kaupunki. Me olemme tällä hetkellä Amsterdamissa. Yllätykseksi täällä liehuu joka paikassa sateenkaarilippuja, mutta ei sentään ylellisessä majapaikassamme. Tunnelma kaupungilla saattaa olla hieman liian vapautunut näin vanhanaikaisille ikäneidoille. Bilekansa näyttää pukeutuvan jokseenkin liian kevyesti ja se on siveyden sipuleille melkoinen shokki.

    Italiassa ehdittiin jo viikko lomailemaan ja siellä oli niin seesteinen tunnelma, että miltei kaipasi lopussa jo vähän säpinää.

    Elokuu alkaa jo huomenna, joten mukavaa loppukesää Sinikalle. Toivottavasti kohtaamme jossakin käänteessä.

    VastaaPoista
  2. Pirkot ne on aina niin ehtiväisiä ja kosmopoliitteja, oletteko ollenkaan nauttinut tänä kesänä mökkeilystä, Sinikka on kuullut, että Pirkoilla on oikein viehättävä kesähuvilakin.... Oikein mukavaa kesää teillekin :)

    VastaaPoista
  3. Taas on tytöt radan toiselta puolelta juorunneet. Juorupullaa niille pitäisi leipoa. Viehättävyydestä en tiedä, mutta se on kauniin keltainen. Ja ollaan muuten lomailtu siellä puolitoista viikkoa putkeen tänä kesänä.

    VastaaPoista