tiistai 8. joulukuuta 2015

Aamurutiinit


No niin rakkaat ystävät, Sinikka on ollut hirveän kiireinen, kun töihin piti palata kaksi viikkoa sitten. On se kamalaa, ettei anneta olla vapaarouvattarena kotona ja harrastaa omia ihania asioita, herätä omaan tahtiin, nauttia kuppoinen kuumaa samalla lueskellen lehtiä ja tuijottaen ulos laiskalla katseella tyhjyyteen ja unelmoida aina vaan ihanemmasta elämästä. 

Aamut on niin haastavia Sinikalle: hirveällä kiireellä on käytävä suihkussa, hieroa reisiä kaurakuurauksella, pestä ja kosteuttaa hiukset shampoolla+tehohoidolla, laittaa tehoseerumit kasvoille hieroen samalla dekoltee ja kaula, laittaa kiinteyttävä voide silmien alle, extra kosteuttava ja liftaava kosteusvoide koko kasvoille, suihkuttaa lämpösuihke hiuksiin, kuivattava hiukset, laittaa lämpörullat hiuksiin, jonka aikana juostava keittiöön juomaan kahvit ja syömään edellisenä iltana tehty tuorepuuro ja tehosmoothie. Aamupalan jälkeen aloitetaan ehostus: meikkivoide suditaan japanilaisen kissaminkin alusvillasta tehdylla sudilla ihanan kuulaaksi, tuputetaan kevyin liikkein irtopuuteri ja nyt seuraa kaikista tarkin vaihe: eyelinerit. Jos ne ei onnistu ekalla kerralla, niin Sinikan päivä on piloilla, mustan elegantit aina silmän ulkonurkasta ylöspäin kauniisti kaartuva viiva, on Sinikan mieleen. Sinikka on kokeillut elämänsä aikana monen monta meikkaajaa ja eyelinerista ja kulmakarvojen ehostuksesta sen kunnon meikkaajaan tuntee. Arkena Sinikka ei laita kovin paljoa luomiväriä, vaan hieman varjostaa luomivakoa hempeällä beigellä tai jollain vaalealla sävyllä. Kulmakarvat suditaan linjakkaasti ja ehostetaan sivellintä hieman vaseliinissa kostuttaen, näin saadaan erittäin tarkka ja hyvä jälki. Lopuksi hieman roosaa poskille ja huuliin kauniisti kiiltävää huulimaalia, ei liian räikeää, eikä liian hempukkaista, vaan juuri sopivasti Sinikan täyteliäisiä huulia korostamaan. Mikä unohtui, no tietenkin ripsiväri: nykyajan maskarat ei ole yhtään Sinikan mieleen, vaan aito oikea kakkumaskara se olla pitää, millään muulla ei saa yhtä hyvin ripsiä erotettua, kuin sillä. Kannattaa kokeilla, jos ette Sinikkaa usko! Jos vielä on aikaa niin lopuksi liimataan irtoripset, ne niin kauniisti tuo syvyyttä katseeseen ja saa aikaan sopivan kohtalokkaan ilmeen.

Kauneudenhoidossa Sinikka uskoo ainoastaan seuraaviin merkkeihin: Christian Dior, Kérastase Paris, Elnett ja Estée Lauder. 

Meikkauksen jälkeen, otetaan lämpörullat pois ja tehdään tyylikäs, mutta ei liian tärkätty kampaus. Jos tässä vaiheessa on kiire, niin kampauksen tekoa voi jatkaa töissä, laittaa huivin kevyesti leuan alta kiinni, niin hyvä rullapohja ei tuulessa latistu. Vaatteet on jo valittu edellisenä iltana, koska aamulla ei aika riittäisi enää ruveta vatvomaan, että mikä mekko tai hame on hyvä ja mitkä ihanat korkokengät laitetaan tähän asuun jne.... 

Ja kaiken tämän jälkeen pitäisi vielä jaksaa töitä tehdä! PUS! 

2 kommenttia:

  1. Kylläpä on Sinikalla lennokkaat aamut, tässä jää ihan kakkoseksi!

    VastaaPoista
  2. :D. Ja vielä se huivin valinnan vaikeus kaiken päälle :D.

    VastaaPoista