sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Hormonit hukassa



Huh huh, kyllä oli eilen pitkäveteinen päivä, Sinikka ei tykkää yhtään näistä pyhäpäivistä. Olla kotona vaan ja möllöttää, ei mitään tähdellistä tekemistä. Kamalinta on, että nyt niitä pyhiä on vielä edessä ja monin kappalein, miten niistäkin selviää...

Sinikalla on varmaan hormonit sekaisin, äsken siivotessa tuntui, että tämäkin homma on ihan turhaa. Miksi sitä pitää tätä huusholliakin olla koko ajan kuuraamassa ja järjestelemässä. Ketä varten? Itseäänkö? Vai onko asia niin, kuten Sinikan ystävätär asian ilmaisi, että Sinikka odottaa jatkuvasti Avotakka-lehteä kotiinsa vieraaksi. Jotenkin kyllä tänään turhautti se luutun pyörittely, on tämä elämä joskus hankalaa. Kaikki pitää olla aina niin tiptop ja vimpan päälle, mistä sekin johtuu, pitäisi osata olla ja ottaa rennosti. Aina täytyy hiukset tärkättynä, hame silitettynä ja saumasukat suorassa olla kulkemassa. Uskaltaisiko repäistä ja olla yksi viikko siivoamatta ja pölyjä pyyhkimättä, järkkyisikö siitä Sinikan elämä kokonaan?

Sinikka on aina ihmetellyt niitä rouvia, jotka ovat lapsia menneet hankkimaan ja vielä vapaaehtoisesti. Miten ne jaksaa pyörittää sitä arkea ja jos vielä on tämmöinen neuroosi, kuin Sinikalla, niin eihän siinä huusholli pysy puhtaana ja siistinä ikinä. Ei siinä vielä mitään, että on ne kakarat pyörimässä jaloissa, mutta jos on vielä niiden lisäksi sen miehenkin siihen kotiinsa kaupan päälliseksi saanut, niin huh huh. Sehän on selvää, että miehet yleensäkin jättävät kaiken jälkeensä, likaiset kalsarit ja sukat löytyvät lattialta, muruja ei koskaan pyyhitä syönnin jälkeen pois ja astioita on vaikea itse laittaa sinne astianpesukoneeseen. Eikä ne koskaan löydä myöskään mitään mikä on heiltä hukassa, aivan kuin se rouva olisi robotti, joka muistaa ja tietää kaiken. 

Jospa se Sinikan elämä tästä taas ihanaisemmaksi muuttuisi, tänään Sinikka tapaa ystävättärensä lounaan merkeissä. Pääsee kuulemaan, että minkälainen tumma ja tulinen mies ystävättärellä nyt on pyörityksessä.

Lopuksi kiitos ihanaiselle Minityylin Ullikselle, joka oli Sinikkaa mainostanut blogissaan. Käykäähän katsomassa Ulliksen blogia, varsinkin te, jotka olette niitä lapsia hankkineet. ;) Pus!

3 kommenttia:

  1. Onko Sinikan Juanita saanut potkut, kun Sinikka ihan itse heiluttaa pölyhuiskua kädessä? ;-D

    VastaaPoista
  2. Juanita on siivousakatemiassa haistelemassa siivouksen uusia tuulia.... :)

    VastaaPoista
  3. eikö mitä rätti vaan pyörimään ja luuttu luuttuamaan, kyllä se sitten josku helepottaa kun huomaa ettei joka viikko tarte siivota

    VastaaPoista