perjantai 24. lokakuuta 2014

Ihanainen arvonta

Hei vaan, viime kerrasta on jo vierähtänyt tovi. Sinikalla on ollut hieman kiireitä ja iltaisin on ollut veto pois, ettei ole oikein ollut virtaa tehdä mitään. Tämä kylmyys ja pimeys ei ole yhtään mukavaa, onneksi on tulossa kaikkia ihania tapahtumia pimeyden keskelle Sinikan elämää ihastuttamaan. 

Arjen ankeudesta mukaviin asioihin. Tässä jokin aika sitten Sinikan sivuilla meni kymmenentuhannen kävijän raja rikki, joten sen kunniaksi Sinikka jäjestää pienoisen arvonnan teidän lukijoiden kesken. Palkintona on Sinikan työkaverin äidin kutomat hienot villasukat kokoa 38, Sinikan rakastamaa Lilly´s Eco Clean yleispuhdistusainetta ja nämä lahjoitetaan marimekon kankaisessa kassissa. Jos käy niin, että arpa suosiikiin mieshenkilöä niin kyllä Sinikan varastosta löytyy myös villasukat miehelle. Arvonta suoritetaan niiden henkilöiden kesken, jotka osaavat vastata kahteen kysymykseen oikein. Vastaukset lähtetetään Sinikan sähköpostiin, vastausaikaa on viikko tästä päivästä lähtien, eli viimeinen päivä on 31.10.2014 ja voittajalle ilmoitetaan tietysti asiasta henkilökohtaisesti.

Kysymykset ovat:
  • Mitä Sinikka tekee aina sunnuntaisin?
  • Mitä Sinikka fanittaa kaikista eniten?

Vastaukset lähetetään osoitteeseen: sinikkajustiina.piiroinen@gmail.com


Pus Pus ja Onnea kaikille arvontaan! :)












1 kommentti:

  1. No niin, arvonta on suoritettu ja onni suosi tällä kertaa Katia! Onnea Onnea arvonnan voittajalle, Sinikka toimittaa palkinnon voittajalle pikimmiten!

    VastaaPoista