sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Piiroisen parempi arki

Sunnuntai, tuo päivistä parhain, siivouspäivä, sekä viikon ainoa vapaapäivä. Se on syksy nyt, kohta on koko ajan pimeää ja iltaisin ei jaksa tehdä muuta kuin mörröttää. Ei vaan, Sinikka tietenkin kutoo sukkia ja katsoo samalla ihania Ruotsin miljönääriäitiä. Juanita kysyikin Sinikalta tässä kerran töidensä lomassa, että meinaatko sinä nyt vaan joka ilta istua siinä tuolissa ja kutoa sukkaa koko syksyn? No en tietenkään, pitäähän sitä siivota välillä ja harrastaa myös pientä seuraelämää.

Joka syksy alkaa televisiosta tämä koko kansan ohjelma, missä voi sitten omassa kotonaan päästää kaikki padot irti sisimmästään ja itkeä tihruttaa niin paljon kuin sielu sietää. Tänä vuonna Sinikka odotti kovasti kyseisen ohjelman alkamista, kun siellä on mukana Sinikan suosikki Paula Koivuniemi. Ensimmäinen jakso olikin hyvä, mutta sitten kahdessa viimeisessä jaksossa on ollut sitä paatosta ja pönötystä jo liikaa, ei jaksa. Jos vielä ensi viikolla jatkuu sama pönötys, Sinikka lopettaa ohjelman katsomisen. Sunnuntaisin taas tulee nämä tanssit, sekin on kyllä menettänyt viehätyksensä, pökkelöpolvien kolinaa on nyt nähty ihan tarpeeksi. Ruotsin miljönääriäidit peittoaa nämä kaksi ohjelmaa mennen tullen. 

Eilen tupeerauksien lomassa, Sinikka tapasi entisen työkaverinsa. Hän on heittänyt tupeerauskampansa nurkkaan ja tekeekin nykyisin töitä markkinoinnin parissa. Hän sanoi, että nyt laitetaan Piiroinen nousuun, on laitettava sivut Facebookiin, Instagramiin, Twitteriin ja Pinterestiin. Huh, huh, ihan rupesi Piiroisen päätä huimaamaan. Sitä täytyy varmaan palkata myös sihteeri hoitamaan noita kaikkia sivuja, vai pitäisikö kouluttaa Juanita myös siihen hommaan. Eilen illalla Sinikka teki ne Facebook-sivut, katsotaan niitä muita sivuja sitten tässä syksyn kuluessa.

Sinikan palstalta on tullut kesäkurpitsaa niin paljon, että alkaa olla jo ylitarjontaa, eikä oikein tiedä, mihin sitä kurpitsaa enää laittaisi. Viime viikolla Sinikka keksi, että siitähän voi leipoa sämpylät ja sämpylöistä tulikin oikein makoisat. Marttailu kunniaan!

Mukavaa sunnuntaita ystäväiset, PUS PUS!







4 kommenttia:

  1. Harmittaa, kun ei itse pysty olemaan noin täydellinen kuin Sinikka! TTK-ohjelmastakin tiesit etukäteen, kuka siellä on pökkelöpolvi...

    VastaaPoista
  2. Sinikalla on silmää tälläisiin asioihin, kenellä on rytmi veressä ja kenellä ei.... :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä Sinikka on niin ehta kotirouva jotta. Tiesikö hän, että kesäkurpitsasta tulee aivan ihanainen lasagne ja sitä voi käyttää myös pastana. Juustohöylällä vain suikaleiksi ja siihen taivaallinen pastakastike. Terveellinen ja maittava syysateria.

    VastaaPoista
  4. No on on kotirouvan vikaa Sinikassa kylläpä vaan.... Sitä lasagnea olen kokeillut, mutta pastana en, pitääkin kokeilla sitä sitten seuraavaksi... :)

    VastaaPoista