tiistai 17. maaliskuuta 2015

E-stailissa Tampereella

Eilen maanantaina oli Sinikalla lomapäivä, sen kunniaksi päivämatka suuntautui Tampereelle. Nuorena neitona, on Sinikka asunut Tampereella muutaman vuoden, ensin käherryskoulussa oppia saamassa ja sen jälkeen töissä vasta valmistuneena kampaajattarena. Sinikan entinen työkaveri ja ihana ystävätär Eeva on toteuttanut pitkäaikaisen haaveensa ja avannut kuukausi sitten Tampereelle oman kampaamon, E-stailin. Sinikka ei päässyt Eevan kampaamon avajaisiin, joten tämän reissun tarkoitus oli mennä katsomaan uutta kampaamoa ja treffata Eevaa myös.

Silloin kaksikymmentä vuotta sitten, kun Sinikka oli valmistunut kampaajattareksi, Eeva oli yksi pomoista siinä kampaamossa, missä Sinikka työskenteli. Kaksi tuliluontoista taiteilijaa ei aina välttämättä mahtunut samaan kampaamoon, monet kerrat oli pienoista mykkäkouluakin, mutta niistä onneksi aina selvittiin hyvin. Kuka sitä nyt jaksaa viikko tolkulla olla puhumatta. Viikonloppuisin tuli käytyä Eevan kanssa hameen helmoja tuulettelemassa Tamperelaisissa tanssiravintoloissa ja viikot ahkerasti tupeerattiin rouvia. Oli se nuoruus ihanaa aikaa Tampereella. Tampereella käydessä, tulee aina sellainen nostalginen olo, elämä oli silloin jotenkin paljon huolettomampaa kuin nykyisin. 

Sinikan mielestä E-staili on oikein tyylikäs ja harmoninen kampaamo, Sinikka on niin ylpeä ystävättärestään. Ihanasti oli Eeva yhdistänyt uutta ja vanhaa kampaamon sisustuksessa. E-stailissa työskentelee Eevan lisäksi myös kosmetologi ja kaksi hierojaa. Sinikkaa harmitti, ettei tajunnut varata aikaa johonkin ihanaan hemmotteluhoitoon lomapäivän kunniaksi. Seuraavalla kerralla Sinikka aikoo ottaa koko paketin E-stailissa: ensin hieronta, sitten joku ihana lifting-hoito ja lopuksi Eeva saa laittaa upean rullakampauksen Sinikalle. :)

Rakkaat lukijat, jos asutte Tampereella tai pistäydytte sielle, käykää E-stailissa itseänne hemmottelemassa.

Pus!







1 kommentti:

  1. Satunnaisiin mykkäkouluihin ovat Sinikan ystävät juu tottuneet...

    VastaaPoista