tiistai 10. maaliskuuta 2015

Onnenpensas

Kevät tuli, lumi suli ja puro sanoi puli puli. Voisiko nyt jo puhua keväästä, ainakin eilen täällä Helsingissä oli niin lämmintä, että olisi voinut jo laittaa kellohameen päälle ja lähteä kylille viilettelemään. Viikonloppuna Sinikka oli hieman viilettelemässä ja maistelemassa kuohuvaa ihanien ystävättärien kanssa, teki kyllä hyvää pitkästä aikaa tuntea pikkuista kuplintaa nutturan alla.

Sinikka on päättänyt ruveta ostamaan kotiinsa joka viikko jotain ihania kukkasia, on kumma jos ei niitä katsellessa ala mieli ilostumaan ja kriisin rippeet lähtemään mielestä pois. Madonna julkaisi tällä viikolla kauan odotetun albuminsa ja yhdessä kappaleessa rouva laulaa, että voi näyttää pyllynsä vaikka on 56-vuotias ja eikä ymmärrä, miksei voisi niin tehdä. Sinikalla ei ole huolen häivää, Sinikka voi näyttää nelikymppisenä mitä ikinä haluaa, muttei kuitenkaan pyllyään (ainakaan kaikille).

Tällä viikolla kotia on ilostuttamassa onnenpensaan oksa, joku on sanonut, että sisustuksessa on oltava jotain keltaista, että se on täydellinen. Näin valon lisääntyessä, sitä kaipaa jotain väriä jo ympärilleen, Sinikkaa on myös ruvennut jotenkin kiinnostamaan kaikki pastelliset värit. Jotain hempukkaista on saatava kotiinsa tänä keväänä, olisko nyt uusien sisustustyynyjen aika. 

Oikein hempukkaisia päiviä kaikille, PUS! 




1 kommentti:

  1. Kyllä taitaa Sinikan pylly olla varattu mielitietylle...

    VastaaPoista