maanantai 14. syyskuuta 2015

Kotona

Kotona on ihmisen hyvä olla. Sinikka palasi viime viikolla takaisin tänne kaupunkiin, kaksi viikkoa hujahti nopeasti Savon sydämessä. Onhan tämä kotona oleminen hieman haastavaa näin yhdellä kädellä toimiessa, mutta tekee hissukseen ja mitä ei pysty tekemään niin jättää tekemättä. Mieliala vaihtelee välillä laidasta laitaan, välillä mieleen hiipuu pienoinen pelko siitä, että mitä jos tästä kädestä ei tulekaan kunnolla toimivaa, niin mitä sitten? Toiminnan ihmisenä, on Sinikalle hieman vaikeaa olla vaan täällä kotona, kun kauheasti ei voi puuhailla, sukkiakaan ei voi nyt kutoa. Onneksi Sinikan ystävättäret ovat pitäneet huolen siitä, ettei tässä ihan mökkihöperyydestä vielä kärsitä.

Ennen onnettomuutta Sinikka kerkesi hieman sisustaa keittiötään, osti uuden taulun tyhjälle seinälle, sekä toi vanhat sukset olohuoneesta keittiötä piristämään. Tuolit on vielä hankkimatta, mutta yhdet Sinikka on löytänyt, joita täytyy vielä käydä katsomassa, että miltä ne näyttävät luonnossa. 

Palataan taas, Pus!





1 kommentti:

  1. Hei vaan, Sinikka!

    Sinulla on varmasti paljon energiaa, jota haluaisit purkaa - menevä mimmi kun olet. Ota nyt kuitenkin ihan rauhallisesti, että toivut kunnolla ja pääset taas sitten täysillä menoon mukaan.

    Täällä alkoi jo syksy tehdä tuloaan, joten piti piipahtaa eteläisessä Espanjassa muutama päivä. Edellisestä käynnistä olikin jo vierähtänyt tovi, joten oli mukava nähdä komeita andalusialaisia uroksia. Siellä meinasi jo niskat väsyä, kun piti päätä pyörittää puolelta toiselle vinhaa vauhtia. Tällaisen vanhemman rouvan nikamat eivät enää tahdo kestää.

    Keittiösi on hyvin kaunis ja sukset tuovat pikantin, persoonallisen lisän.

    Nautiskele syksyn väreistä!

    VastaaPoista