perjantai 6. kesäkuuta 2014

Kesähuili

Nyt se on vihdoin, nimittäin Sintsukan kesäloma. Tänä vuonna loma tuli jotenkin varkain tai jos sinulla on loma vasta kesän loppupuolella, niin sitä on jo niin kyrsiintynyt niihin ainaisiin nutturoihin ja kiireeseen, että sitä jo laskeskelee tupeerauskamman piikeillä päiviä loman alkamiseen. Tänä vuonna hups vaan ja loma alkoi nyt. 

Sinikka kokeilee tänä vuonna semmoista systeemiä, että on ensimmäiseksi kolme viikkoa lomalla, menee kolmeksi viikoksi töihin ja jää vielä sitten viikoksi lomalle, jos tämmöinen pehmeä lasku arkeen tuntuisi hyvälle. Nähtäväksi jää... :)

Kahvetta tänään töissä nauttiessa sanoin työkavereille, että tämmöinen työläinen niinkuin Sinikkakin on, elää tavallaan lomasta lomaan, sitähän aloitetaan jo tammikuun pakkasilla miettimään loman ajankohtaa ja pikkuisen kinataan myös siitä, että kuka saa sen parhaimman kuukauden, eli heinäkuun. Ensi vuonna on sitten Sinikan vuoro lomailla heinäkuussa, on juuri sopivasti sitten töistäkin pois, kun tulee pyöreät vuodet täyteen, ei tarvitse monia kahvikutsuja järjestellä.

Sinikka vaihtoi loman alkajaisiksi uudet sisustustyynyt sohvalle, kun niitä sisustustyynyjä ei ole koskaan liikaa, sanoi Marko Paananen mitä tahansa. Sisustustyynyt on se pikantti lisä sisustukseen ja niillä saa kivasti uutta ilmettä kotiin. 

Mukavaa viikonloppua ystäväiseni, Sinikka ottaa nyt rennosti. Pus! 







2 kommenttia:

  1. Niin on sievää Sinikan pirtissä että! Mää kuuleppas laitoin jo edellissuvena isoa unikkoa tyynyjen päälle. Ja kuule niin kovasti oon tykänny, että siinähän ovat vieläkin. Kivaa lomaa frouvalle, pus!

    VastaaPoista