sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Mitä kuuluu Sinikka?

Viikkoon ei ole tullut tänne kirjoitettua mitään, Sinikalla on ollut semmoinen tyhjyys ja humina päässä, että ei ole oikein tekstiä syntynyt. No mutta nyt yritetaan saada jotain aikaiseksi, jotta saatte nauttia taas Sinikan jutuista täysin rinnoin tai rinnoitta, ihan miten vaan. :)

Kesässä on se ihanuus, ettei tarvitse pitää kauheasti vaatetta päällä, kodista ulos lähteminen on niin helppoa, sujauttaa kengät vaan jalkaan ja menoksi. Talvella on harrastettava sitä kerrospukeutumista ja hiki on päässä, ennen kuin pääset ovesta ulos. Lisäksi kesällä tulee oltua muutenkin aktiivinen, voi töiden jälkeen hypätä pyörän selkään ja hurauttaa veden ääreen nauttimaan kesäillasta jäätelön kera tai mennä kaupungille katselemaan kesäistä menoa. Sinikka ei voi muuta kuin kehua tätä kesän ihanuutta.

Tänään sunnuntaina Sinikka karautti pikkuisella kaarallaan ihailemaan Fiskarsin ruukkimiljöötä. Fiskars ja Porvoo kuuluvat joka kesäiseen käyntikohteeseen, ne molemmat ovat niin idyllisia ja lähellä Helsinkiä. Tällä kertaa Fiskarsissa oli menossa myös antiikkimarkkinat, kojua oli tarjolla jos monen moista. Putiikkien koluamisen jälkeen, Sinikka nautti kahvit Laundry Fiskars Cafe Barissa. Sinikka ei muista, että oliko kyseinen kahvila viime kesänä, mutta kannattaa mennä käymään siellä, sisustus oli oikein tyylikäs ja palvelu mukavan rentoa.

Näin kesäisin siivoaminen vähän takkuilee, hieman on ollut huono omatunto, kun on sunnuntaisin tuntunut, että ei huvittaisi yhtään siivota, pakko on ollut pakottaa silti itsensä luutun ääreen. Perjantaina Juanita yllätti Sinikan iloisesti ja oli pessyt ikkunat sillä aikaa kun Sinikka oli töissä. On se Juanita kyllä ihana! 









4 kommenttia:

  1. Sinikkahan näyttää olevan myös antiikkihaukka ja kahvikissa (Marimekko-marsun lisäksi)...

    VastaaPoista
  2. No kyllä vanhaa Arabiaa täytyy joka likalla kaapista löytyä... ;)

    VastaaPoista
  3. Olisipa päässyt Sinikan kanssa Fiskarsiin. Se on aivan mahtava paikka.

    Täällä Itävallassa täytyy katsella viiniköynnöksiä ja altaan reunalla makoilevia ihmisiä. Eikä välttämättä ole edes silmänruokaa - Luxxxus-Pirkkoja vieläpä vanhempia miehiä (ja naisia). Eipä silti, ettei vanhemmissa olisi sharmia, mutta näissä ei kyllä ole.

    Täytyy elää toivossa. Nauti Sinikka kesästä ja sen antimista.

    VastaaPoista
  4. Fiskars on kyllä oikein mukava paikka, Pirkkojen loma kuulostaa oikein leppoisalta, toivottavasti edes vastaan kävelisi joku ihanainen kaksilahkeinen, että edes vähän hameen helmat jäisi väpättämään.... Mukavaa lomaa teille! :)

    VastaaPoista