sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Suvi suloinen


Ihanaa, mikä auringon paiste onkaan meitä tänään hellinyt, kyllä sitä saikin odottaa. Sinikan piti oikein tuolla ulkona ollessa pysähtyä ja miettiä itsekseen, että nyt on Sintsukka kesä, nauti tästä ja muista tämä hetki sitten talven pimeinä tunteina. 

Ensimmäinen työviikko loman jälkeen meni aika hyvin, siitä se arkinen aherrus taas lähti pyörimään, kyllä se työnteko tuo elämään semmoisen hyvän rytmin, mitä sitä ilman työntekoa sitten tekisi, siivoaisi kotona kaiket päivät, niin että lattiat kuluisi puhki....

Sinikka kävi eilen illalla Mannilan ruustinnan kanssa iltakävelyllä Kaivopuistossa ja nauttimassa jäätelöt meren rannalla, Sinikan ystävätär on niin tarkka syömisistään, hänelle kelpaa vain Helsingin Jäätelötehtaan herkkujäätelöt. Rannalla kävellessä, tuli marimekon Sami Ruotsalainen vastaan ja tietysti heti piti udella, että mitä ihanuuksia tulee syksyn tullen marimekolle myyntiin, Sanna Annukan uusia kuoseja Sinikka odottaa kovasti. Ihanaa en malta odottaa, että saan kääriä koko asunnon syksyn tullen uusiin marimekon kuoseihin. Ai Ai.

Tänä viikonloppuna on kaupungilla pyöriessä tullut monta tuttavaa vastaan, joiden kanssa on ollut mukavaa vaihdella kuulumisia, Helsinki on iso kaupunki, mutta joskus sitä törmää moneenkin tuttuun saman päivän aikana. Ai niin, siitä piti vielä myös kirjoittaa, että kyllä tämä kesä pukee suomalaisia, kaikki näyttää niin paljon paremmilta aina kesällä, niin on komeita herrojakin kulkenut vastaan, että kellohame on pyörinyt ympyrää monet kerrat Sinikan päällä. Jösses!

Nauttikaamme kesästä siis vähin vaattein! Tui Tui!

2 kommenttia:

  1. Sinikan kesä vaikuttaa juuri sellaiselta, miltä sen pitääkin. Kaikkea kivaa mahtuu myös arkeen. Muistan jäätelökesää...

    Pirkot eivät ole vielä päässeet nauttimaan loman ihanuudesta, mutta huomenna siihen tulee muutos. Työ ja muuttokiireet jäävät taakse, ja itävaltalaiset perinneasut pakataan matkaan. Helmat täytyy vielä silittää talven rypyistä. Ja voi, kyllä itävallan pojilla nahkahousut paukkuu, kun Pirkot saapuvat maahan. Aitoa eurooppalaista tunnelmaa saa aistia kokonaiset kolme viikkoa.

    Nauti Sinikka kesän ihanuuksista edelleen.

    VastaaPoista
  2. Kylläpä kuulostaa hyvälle, nauttikaa nyt täysin rinnoin Itävallasta ja muistakaa pitää helman pituus säädyllisissä rajoissa, ettei itävallan pojat mene ihan sekaisin, mukavaa lomaa teille! :)

    VastaaPoista