sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Hotelli Manta






Sinikka kävi lauantaina vierailemassa Hotelli Mantassa. Teille jotka eivät tiedä, niin Helsinkiläisten rakastaman Havis Amandan-patsaan ympärille on rakennettu hotellihuone, jota on voinut varata itselleen yöksi ja päivällä huoneeseen voi käydä tutustumassa. Huoneen on suunnitellut japanilainen taitelija Tatzu Nishi. Sinikka oli hankkeesta kuullessaan hieman epäileväinen, että onko se nyt kiva, että hotellivieraat hajottavat vielä hienon patsaan tai töhrivät sen jollain teksteillä, saavat vielä hankkia uuden Mantan meille kauppatorin kupeeseen. 

Hotelli Mantassa käydessä tuli sellainen olo, että olisi ollut kiva itsekin olla siellä yötä, sen verran viehättävältä huone tuntui. Huoneesta oli mahtava näkymä suoraan Kauppatorille ja satamaan, olisi ollut hienoa nauttia kuohuvaa illan pimetessä ja katsella maisemaa keskellä Helsinkiä. Mantaakin oli hauska päästä katsomaan niin läheltä, kun yleensä sen on nähnyt aina alhaalta päin. Kannattaa mennä katsomaan, Sinikka tykkäsi kovasti.

Sinikka oli iloinen siitä, että läheltä katsottuna Manta kuuluu meihin muodoiltaan muheviin, ei kaikkien tarvitse olla niin langanlaihoja. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti