torstai 1. tammikuuta 2015

Uusi Vuosi


Vuosi vaihtui, tervetuloa uusi ihanaisempi elämä vuonna 2015. Sinikka on seurannut tätä sosiaalisessa mediassa tapahtuvia päivityksiä, miten ihmiset meinaavat uuden vuoden aloittaa. On tipatonta, viljatonta, sokeritonta, ruoatonta ja sun muuta humpuukkia tarjolla. Itse myös voi kehittää oman kuukauden, Sinikka voisi kokeilla olla siivoamatta kuukauteen....

Paskat, sanoo Sinikka, minkä ihmeen takia sitä täytyy kiusata itseään niin radikaaleilla tempauksilla. Onko pakko ahtaa sitä ruokaa suuhunsa koko ajan, mässyttää karkkia tai kitata likööriä kaksin käsin, voisiko kohtuus olla niissäkin hyvä. Sinikka ei ymmärrä yhtään tätä nykyihmisten menoa, ei kauheasti Sinikankaan huvita ystäviään kutsua kahvikutsuille, kun koskaan ei tiedä, että mikähän tällä kertaa on myrkkyä, mitä ei pysty juuri sillä hetkellä suuhunsa laittamaan. Tuollaiset turhanpäiten vouhottavat ihmiset voisivat lopettaa syömisen kokonaan, mutta jos ne sen tekevät, niin siitäkin täytyy nostaa kauhea meteli.

Sinikka ei meinaa tehdä minkäänlaisia lupauksia tai muutoksia elämään. Aikoo syödä, juoda ja mässyttää just sitä, mitä sillä hetkellä tekee mieli. Eikä myöskään aio ruveta hullun lailla juoksemaan enempää naisvoimistelijoiden jumpissa, kuin tähänkään asti. Elämä on tehty elämistä ja nauttimista varten, ei itseään kiusaamista varten.

Hyvää alkanutta vuotta, PUS!

3 kommenttia:

  1. Elämästä nauttiminen. Siinä se kiteytetysti <3 Ihanaa uutta vuotta! 😊

    VastaaPoista
  2. Kylläpä vaan, ihanaista uutta vuotta sinulle myös! :)

    VastaaPoista
  3. Nautitaan kaikki tavoillamme Sinikka....

    VastaaPoista