sunnuntai 31. elokuuta 2014

Japanilainen ilta

Rasittavan viikon pelasti Sinikan ystävättären illalliskutsu Espooseen, jonne Sinikka suuntasi lauantaina tupeerauspäivän jälkeen. Sinikan toinen lempiystävätär Rauni Yletyinen saapui myös miehensä kanssa illalliskutsuille. Espoon ystävättären komea mies on erittäin hyvä laittamaan ruokaa, joten Sinikkaa hieman jännitti, että mitä ihanuuksia ilta tuokaan tullessaan, kun menu oli salaisuus loppuun asti. Espoossa odottikin sitten Japanilainen ilta, ystävättären mies oli pyöräyttänyt oikein maukkaat sushit ja ystävätär oli sonnustautunut teeman mukaiseen asuun. Sinikkaa ja Raunia hieman harmitti, ettei teemaa oltu paljastettu etukäteen, koska silloin kellohameen sijaan, olisi Sinikkakin voinut sonnustautua kimonoon. Paikalla olisi ollut kolmee geishaa yhden sijaan, no ehkä se olisi ollut jo liikaa. 

Oli ihanaa höpötellä kuulumisia, nautiskella hyvästä ruoasta ja siemailla kuohuvaa. Kuohuvan siemailu tosin kostaantui sunnuntaina herätessä, mutta siitä huolimatta Sinikka jaksoi tehdä viikkosiivouksensa reippaasti, eikä edes tehnyt tiukkaa. Raunilla tosin on voinut olla tänään ehkä hieman huonompi olo, sen verran vauhdikkaalla tuulella rouva oli eilen. Espoon ystävättären luota lähtiessä, Rauni oli menossa vielä kaupunkiin helmojaan hulmuttelemaan, mutta taksikyyti saikin hänet unten maille, joten tanssiravintola sai tällä kertaa jäädä.

Oli oikein ihana ilta, Sinikka kiittää Espoon ystävätärtä ja hänen miestään mitä parhaimmasta tunnelmasta ja erinomaisista tarjoiluista. Pus!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti