keskiviikko 6. elokuuta 2014

Sinikan kaali



Hellurei ja hellät tunteet, Sinikka oli viime lauantaina villinä kellohamettaan heiluttelemassa kuumassa ja kosteassa kesäyössä. Viime kerrasta olikin jo kulunut aikaa ja nyt taas saakin kulua tovi, ennen kuin seuraavan kerran kuohuvat poksahtelevat, sen verran päätä kivisti sunnuntaina. Oli oikein mukavaa nähdä vanhoja ihania ystäviä, joiden kanssa ollaan kuljettu pitkä matka yhdessä, joskus enemmän yhdessä ja joskus taas vähän vähemmän yhdessä, mutta aina palattu kuitenkin takaisin yhteiselle polulle kulkemaan. Oli ihanaa istua lämpimässä kesäillassa, siemailla hieman kuohuvaa ja tuntea itsensä nuoreksi taas. Sunnuntaina ei peilistä kyllä katsonut kauhean pirteä tahi nuoren näköinen Sinikka....

Lomalla, Savon turneeta tehdessä, Sinikka kävi myös Kuopiossa ostoksilla ja sieltä ihanaisesta Varuhuset Carlsonista löytyi alennuksesta, no mitäpä muutakaan kuin marimekon tyynynpäälliset, Akankaali on kuosi nimeltään. Melkeinpä kuin Sinikan kaali... :) Tänään töiden jälkeen jonkun asteisessa hulluuspäissään piti sitten imuroimaan ryhtyä ja pölyjä pyyhkiä, kuumahan siinä riehuessa tuli, että lopulta oli pelkkä alushame päällä. Sinikka lanseerasi samalla pelkästään alushame päällä siivouksen. Kokeilkaapa kotona!

Näin kesällä, vaikka kuinka siivoaa ja pyyhkii pölyt, niin silti asunto näyttää ja tuntuu nuhjuiselta. Mistähän sekin johtuu. No, mutta ainakin uudet tyynyt edes vähän piristävät tätä nuhjuisuuden tunnetta. Ihanaa nuhjuviikkoa ystävät, annetaan hien virrata ja pidetään silti huolta ihanuudestamme! PUS!







1 kommentti:

  1. Kyllä on Sinikalla tyyliä! Ihanat tyynyt vieläkin upeammalla sohvalla. Ja saisi kyllä olla Carlson Helsingissäkin, se on Savon helmi :-)

    VastaaPoista