torstai 27. maaliskuuta 2014

Titityy, kevät on

kuva: home-designing.com


Kevättä rinnassa Sinikalla on, kun aurinkolasit silmillä on. Aurinko paisteloo mukavasti, mutta yksi huono puoli siinä on, asunto näyttää aina keväisin jotenkin nuhjuiselta, vaikka olisi kuinka siivonnut, niin silti auringon armoton valo löytää jostain nurkasta ne pienet pölypalloset.

Keväisin mielessäni aina siintää uudet verhot. Lueskelin eilen sitä ystävättären antamaa kirjaa ja siinä myös kehotetaan vaihtamaan kesäksi kesäverhot. Kirjan mukaan asunto järjestetään ainakin osittain kesäkuntoon jo kodin kevätsiivouksen yhteydessä, jolloin vaihdetaan myös kesäverhot.

Aamuisin selatessani marimekon sivuja, olen löytänyt muutamia kivoja vaihtoehtoja keittiöön. Onhan niitä keväisiä verhoja yksi jos toinenkin pari laatikkoihin kertynyt, mutta uudet on uudet ja aina jotenkin ihanammat kuin ne edelliset. 

Näistä kankaista Sinikka haaveilee, ensimmäistä eivät ole enää tuotannossa, mutta olisipa mukavaa, jos sitä jostain vielä saisi....

Tui Tui, muruset. :)



marimekko: ostjakki




marimekko: jokiuoma



marimekko: vatruska



6 kommenttia:

  1. Kesäverhoissa pitää olla vaaleampia värejä! Esim. Marimekon keltainen Unikko (se kaikista isoin kuvio sopii verhoihin). Meillä on sellaiset keittiössä :) Kesäisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minna, se keltainen on kyllä kiva, jotain keltaista olen miettinyt itselleni myös.... :)

      Poista
  2. Melko tummat aurinkolasit saa sinulla Sinikka olla, jos tuollaiset ostjakit tai vatruskat meinaat ikkunoihin laittaa. Kyllä siinä jokiuoma kuivuu...

    VastaaPoista
  3. Ensiksi kiitokset Sinikalle ihastuttavasta blogista! Entisessa elamassa (lue ennen lapsia ) olin lahestulkoon yhta innokas siivooja kuin Sinikka,no nyt se on kaunis muisto. Minusta Sinikka rouvan (vai onko han kenties viela neiti tai jopa vanhapiika? ) persoonaan sopisisivat jopa niinkin yksinkertaiset karteekit kuin valoverhot. Niiden pitsikuvioitten valista valo siiviloityisi herkasti Sinikan piirongin polyttomalle pinnalle :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kiitos, mukavaa saada positiivista palautetta. Se on kyllä totta, että semmonen pitsikuvioinen voisi olla hyvä, mutta nyt tuntuu siltä, että on saatava jotain väriä kotiin.... :)

    VastaaPoista