perjantai 21. maaliskuuta 2014

Sinikan haaste

Tämä päivä on mennyt väsymyksen merkeissä, kello soi jo viideltä, mutta Sinikka oli jo hereillä neljältä. Ennen heräämistä näin semmoista unta, että ajoin hyvän ystävättären kanssa polkupyörillä pientä maalaistietä eteenpäin, meillä oli tarakalla paljon tavaraa ja se meno oli jotenkin huteraa. Äkkiä näimme edessämme valtaisan käärmeen, jota me tietenkin säikähdimme. No siinä sitten yritimme polkea pyörillä taaksepäin käärmettä pakoon, mutta kyllähän kaikki sen tietävät, ettei se taaksepäin polkeminen niin vain onnistu. Käärme alkoikin meitä lähestymään ja mehän olimme aivan kauhuissamme tästä sihisevästä otuksesta. Ja voihan perkule, sitten uni loppui..... 
Jos on yhtään tutustunut unien ihmeelliseen maailmaan, niin kaikkihan sen tietää, että mitä se käärme merkitsee. Aivan kamalaa, sen takia ei tämä tyttö meinannut saada töitään tehtyä, kun mielessä pyöri vain se käärme.
Tupeeraukset oli ihan pielessä ja mieli sen mukainen.

Nyt seuraa Sinikan haaste teille rakkaat lukijat. 
Roche on julkaissut 6.2.2014 kampanjan, jonka tuotto jaetaan rintasyöpäpotilaiden tukitoimintaan. Lahjoita rintaliivit, rintasyöpään sairastuneet tekevät niistä tilateoksen, joka lähtee kiertämään Suomea kesällä 2014. Voit liittää lähetykseen myös lyhyen viestin; kannustuksen kenelle tahansa sairastuneelle tai terveiset omalle rakkaallesi. Nyt tytöt yhdessä liivejä lähettämään hyvän asian puolesta. Sinikka lähetti jo omansa..... ;)







6 kommenttia:

  1. Hei mahtavaa, kiitos vinkistä! Mun rintasyövän sairastanut äiti voi varmaan lähettää koko pinon liivejä hyötykäyttöön.

    VastaaPoista
  2. Hieno idea, otankin heti kaikki liivini pois huuto.netistä! Satutko vielä tietämään jotain hyväntekeväisyyskäyttöä käytetyille pikkuhousuille?

    VastaaPoista