sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Muista pyhittää siivouspäivä



Sunnuntaisin Sinikka siivoaa, se on aina ollut niin. Tämä tyttö ei lepää sunnuntaisinkaan laakereilla vaan antaa pölyille kyytiä. Myös nuorempana, kun seuraelämä oli vilkkaampaa ja piti käydä vekkihametta pyörittelemässä tanssiravintoloissa, niin silti sunnuntaina piti siivota, vaikka ehkä joskus 

(hyvin harvoin) päätä hieman kivisti muutama ylimääräinen kuohulasillinen. 

Sinikan elämässä on käynyt myös ohikulkumatkalla yks jos toinenkin kaksilahkeellinen ja niiden kanssa ei aina ole oikein sujunut nämä siivoushommat. On pitänyt kulkea rätti kädessä perässä ja korjata jälkiä, sekä ehkä hieman myös mainita muutamista asioista. Kyllähän sen tietää, kun ne äidit tuppaavat aina poikiaan hoivamaan liikaa ja sitten me naiset saadaan kärsiä sen seuraukset.

Sinikan elämään on jotenkin salakavalasti alkanut kerääntymään lapsiperheitä ja työkavereina on vaan naisia, niin melkein jokaisella heistä on lapsia. Kaikkihan sen tietävät, että mitä ne lapset tekevät, no sotkevat tietysti. Eilen käväisin kahvittelemassa yhdessä lapsiperheessä, jossa tuskailtiin sitä, kun asunnon saa siivottua, niin viiden minuutin päästä se on kuin pommin jäljiltä.
Heillä kävi espanjalainen Juanita välillä siivoamassa, mutta taisi hänkin kyllästyä siihen, ettei kättensä jälkeä nähnyt kuin sen viisi minuuttia. Tälle lapsiperheelle, en missään nimessä paljastanut, että Sinikka on salaa heiltä palkannut tämän Juanitan itselleen avuksi sunnuntaisiivouksiin, hän saa aina siivota kylpyhuoneen.







6 kommenttia:

  1. Sinnekö se Juanita hävisikin? Tarvitsemme pikaisesti apua, Sinikka auta!

    VastaaPoista
  2. Olisikos Sinikalla neuvoa siihen asiaan, kun että mistä kelpo siivousvälineet voipi ostaa? Meidän pitäjän isompi puoti oli remontin alla ja nytten uusitusta puodista ovat poistaneet siivousvälineosaston!!! Hirmuinen asia! Heillä on vain yksi hylly elintarvikepuolella ja vain yhtä plaatua vessanraikastinta!! Suorastaan pökerryttävän kauhiaa!!!

    VastaaPoista
  3. Hei Katjushka, Sinikka on vallan ihastunut Lilly´s Eco Clean tuotteisiin, käypä katsomassa netistä löytyisikö teidän läheltä jostain paremmasta kaupasta kyseisiä tuotteita. Suosittelen! :)

    VastaaPoista
  4. Kaunis kiitos sinulle Sinikka vinkistä! <3 Täytyypä haeskella isolta kirkolta nuita.

    VastaaPoista
  5. Sinikasta on mukava auttaa siivouksen saloissa... :)

    VastaaPoista