keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Tästä se lähtee....

No niin, Sinikka Piiroisen ihanainen elämä alkaa tästä, tai onhan se ollut jo käynnissä jo siitä asti, kun Sinikka pakkasi laukkunsa savon mualla ja muutti kaupunkiin. Aluksi hänet tunnettiin nimellä Sinikka Piironen, mutta kaupungin hienoimman kampaajaan pirtaan ei sopinut sukunimi Piironen, joten hän ystävättärensä kanssa keksi, että Piiroinen kuulostaa kyllä hienommalta, näin ollen siitä lähtien hänet on tunnettu nimellä Sinikka Piiroinen.


Blogin pitäminen tuli mieleen ihan sattumalta, kun tässä yhtenä päivänä kahvihuoneessa joku kysyi, että mitä sinä Sinikka teet aina iltaisin kotona? No joka päivä minä pyyhin pölyt ja joka toinen imuroin, että huusholli pysyy siistinä, kun koskaan ei tiedä kuka tulee käymään. Huomenna voinkin sitten elvistellä tytöille kahvihuoneessa, että noni nyt on muutakin tekemistä kuin se siivoaminen, nimimittäin tarkoituksena olisi tulla tämän kaupungin kuumin bloggaaja, jota kaikki haluavat kutsua juhliinsa ja muihin ihaniin tilaisuuksiin.

Näin ensimmäisen jutun kunniaksi kävin ostamassa muutaman tulppaanin kotia ilostuttamaan. Nauttikaamme lisääntyvästä valosta kanssasisaret, talvella saadaan taas mörröttää...