lauantai 10. toukokuuta 2014

Härregud



Kuohuvaa lasissa on, kun Sinikka valmis viisuihin on. 

Tänään oli semmoinen päivä töissä, että sai tehdä töitä ihan itsekseen, täytyy myöntää, että oli ihanaa koko päivä tupeerata omassa yksinäisyydessään ihanien asiakkaiden kanssa. Tai siinähän kyllä ollaan sittenkin kaksistaan. Sinikan pitäisi perustaa kyllä oma kampaamo, Salon Sinikka Piiroinen 
kuulostaisi hienolta. Omassa kampaamossa ei tarvitsisi siivota toisten jälkiä tai olla kiinnostunut työkavereiden lapsista tai mieshuolista, jos ei oikeasti edes kiinnostaisi, saisi vaan tupeerata yksistään. Olisi ihanaa! 

Sinikka on myös viime aikoina löytänyt ihanan pienen ruotsalaisuuden kipinän sisältään. Sinicka eli Sickan kuulostaisi aika hyvältä. Olen ihanaisen työkaverin innoittamana katsonut uusintana Solsidania, ei voi olla parempaa sarjaa kuin se. Annan töräyttämänä härregud kuulostaa niin hienolta ja voin silmissäni nähdä itseni köpöttelemässä tyylikkäänä Mickana valkoisessa talossa ja jos aika käy pitkäksi niin voi käydä vähän shoppailemassa ystävättärien kanssa. 
Ja kaikki ostokset voi aina ostaa avokaupalla ja palauttaa jälkeenpäin. Kyllä ne ruotsalaiset osaa!

Nyt täytyy Sinikan valmistautua jännittämään euroviisuja, Suomi voittaa niinkuin joka vuosi, mutta toivottavasti se kuitenkin olisi tänä vuonna Ruotsi. :)

Härregud och vi ses, Puss och Kram! 




1 kommentti:

  1. Pistä vaan se oma salonki, pitää tehdä unelmista totta Sinikka-rakas!! Meillä katsotaan jo 4:ttä tuotantokautta Solsidanista (kaikki löytyy hyllystä), aivan ihana sarja! Pus pus!

    VastaaPoista