perjantai 30. toukokuuta 2014

Sinkkuristeily



Sinikka suhdetoiminnan experttinä sai kutsun apteekin naisilta lähteä heidän kanssaan illallisristeilylle Helsingin edustalle. Tänä keväänä on tuota menoa ja meininkiä Sinikalla riittänyt, ei ole voinut yhtään edes valittaa, että kotona saa kaiket illat istua ja sukkaa kutoa. Nuttura suorana on kyllä saanut juosta.

No täytyihän sitä siis lähteä apteekin naisten kanssa risteilemään, kun muuten niillä olisi ollut ehkä hieman tylsää ilman Sinikan sädehtivää seuraa. Matkaan lähdettiin keskiviikko-iltana, torstai sattui sopivasti vapaaksi, jos päätä sattuisi huippaamaan liika merenkäynti. 

Laiva lähti Helsingin kauppatorilta klo 18 ja risteili Helsingin edustalla, jonka aikana tarjoiltiin illallinen. Illalliseen kuului runsas saaristolaispöytä, josta sai käydä itse hakemassa mieleiset syötävät, lämminruoka tarjoiltiin pöytiin ja lopuksi oli vielä jälkiruoka. Juomat eivät kuuluneet illallisen hintaan mukaan, vaan ne täytyi maksaa erikseen. Ruoka oli oikein hyvää, Sinikka oli positiivisesti yllättynyt, että niinkin hyvää. Sinikka on aina luullut, että kampaajat ovat kovia ottamaan kuohuvaa, mutta kyllä se taitaa noille apteekkilaisillekin maistua. Marketan juhlista toipuneena, ei Sinikalle se kuohuva nyt tällä kertaa niin kovasti maistunut. Sinikka otti hieman vaan likööriä kaffen kanssa, det var fint.

Illallisristeily oli oikein mukava, viereisen pöydän mieshenkilöt luulivat tulleensa sinkkuristeilylle ja taisivat pettyä, kun eivät oikein saaneet meiltä vastakaikua eikä myöskään seuraa jatkoille. Pysyimme kaikki tiukkana!

Sinikka voisi pitää ystävä- ja lukijamatkan kyseisellä laivalla, kaikki innokkaat mukaan Sinikan kanssa risteilemään.









3 kommenttia:

  1. Minä haluan lukijaristeilylle ehdottomasti mukaan.

    VastaaPoista
  2. Sinikan täytyy kysäistä, saisko koko paatin yksinään Sinikan käyttöön, että kaikki mahtuisi mukaan... :)

    VastaaPoista