keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Paronitar Sinikka von Fagervik


Lauantai lähestyy ja Sinikka lähtee kera ihanien työpaikan ystävättärien kanssa juhlimaan Marketan synttäreitä. Marketan kesähuvila sijaitsee Fagervikin kartanon mailla, kuvitelkaa Sinikka astelemassa shampanjalasi kädessään koivujen reunustamaa tietä ja edessä kohoaa jylhä Fagervikin kartano, löytyisköhän sieltä myös komeaa kartanon herraa tiluksiaan esittelemään.....

Sinikka yritti tänään kysellä muilta juhliin lähtijöiltä, että minkälaista vaatetta meinaatte ottaa mukaan synttäreille. On niin kiire ollut taas tämä viikko, ettei ole ollut aikaa oikein miettiä, että montako asukokonaisuutta Sinikka pakkaa mukaan huvilalle. Yksi työkavereista sanoi, että pieruverkkareissa pärjää oikein mainiosti yhden viikonlopun. Ei Sinikka omista kyseisiä verkkareita saati sitten piereskele. Kamala ajatus kerrassaan.

Toivottavasti aurinko hellii hipiäämme viikonlopun aikana, samalla saisi hieman päivetystä lisää, kun Coppertone alkaa jo kulumaan pois. Marketta on onneksi kuuluisa kokkaustaidoistaan, joten Sinikka voi vaan nauttia maalaiselämän ihanuudesta ja vaihtaa ajatuksia tuuperauksien uusista saloista ystävättärien kanssa.

Tui Tui Ystäväiset!

2 kommenttia:

  1. Marketta ei ihan lupaa koivukujaa ja kartanoa, mutta skumppaa lasista ja humppaa kyllä. Kukkamekko on ehdoton ja villasukat. Rahvas pieree, hienot neidit ei, herreminguudendo!

    VastaaPoista
  2. Carin vain on sitä mieltä, että "Joka pieruaan pidättää, sillä on muutakin salattavaa". :-)

    VastaaPoista