lauantai 3. toukokuuta 2014

Hipsteri Sinikka

Sinikka suuntasi askeleensa perjantaina Helsingin Kallioon, Sinikalle on kerrottu, että Kallio on nyt uusi Punavuori. Pitihän sitä itse mennä katsomaan, että onko asia oikeasti nyt niin, vai yritetäänkö Sinikkaa huijata tykkämään taas Kalliosta uudestaan.

Juuri Helsinkiin muuttaneena maalaistyttönä Sinikkakin asui Kalliossa, Helsinginkadulla. Monta mukavaa muistoa liittyy siellä asumiseen, vaikkakin elämän meno siellä oli aina, mitenkä sen nyt ilmaisisi nätisti, no siis aika värikästä. Varsinkin kesäisin aamulla töihin mennessä sai hyppiä monen ilolientä liikaa nauttineen ylitse ja väistellä tungettelevia setiä metroa odotellessa.

Sinikan herraseuran ystävät olivat tulleet ihanaisesta Savon sydämestä pääkaupungin tuulia haistelemaan. Vierailun kunniaksi oli pöytä varattu tämän hetken yhteen trendikkäimmistä ruokapaikoista, Sandroon. Sinikan asuessa Kalliossa, samassa paikassa sijaitsi sekatavarakioski nimeltään Sandron kulma.

Täytyy sanoa, että paikka on kokenut hienon muodonmuutoksen. Ruoka ja tunnelma oli kohdillaan. Ruokalistaa oli aluksi vaikea hahmottaa, mutta oikein komea ranskalainen tarjoilija osasi selventää ruokalistan ja palvelu oli muutenkin mukavaa ja henkilökohtaista. Sinikka tykkäsi kovasti ja ruoka oli todella hyvää. Sinikan täytyy astella vielä toisenkin kerran Kolmatta linjaa ja käydä kokeilemassa myös Sandron sunnuntaibrunssi, joka on arvosteltu Helsingin parhaaksi.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti