sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kaffe och Bulla i Borgå

Det var jättekiva päivä tänään, aurinko paistoi ja mikä onkaan ihanampaa kuin retki Porvooseen. Coppertone oli juuri sopivan pronssisiksi sävyttänyt Sinikan sääret tätä päivää varten. Kellohame päälle ja menoksi.

Sinikka niin tykkää Porvoon vanhankaupungin tunnelmasta, siellä on mukava poiketa pikkuisiin putiikkeihin, käydä syömässä ja juoda kaffet ihanaisessa Cafe Helmessä. Cafe Helmen kakkuvitriinin runsas tarjonta laittaa aina Sinikan pään sekaisin, marenkisitruunapiiras on aina varma ja hyvä valinta. Kahvilan sisäpihalla on mukava levähtää ja yleensä siellä pääsee myös rapsuttamaan omistajan kahta villakoiraa. Det är härligt!

Sinikka on pitkään jo haaveillut sellaisesta lasisesta kakkukuvusta ja lasimaljasta, joita Porvoon putiikeissa myydään. Tälläkin kertaa piti käydä lasikupuja hiplailemassa, mutta ei ole vielä juuri sitä oikeaa löytynyt. Kuvun alla Sinikka säilyttäisi kahvikakkua tai oikein ihania suklaakonvehteja, joita voisi aistikkaasti laittaa esille aina vieraiden saapuessa Sinikan kahvikutsuille.

Näissä ihanissa tunnelmissa on hyvä aloittaa uusi viikko!





2 kommenttia:

  1. Sinussa taitaa asua pieni suomenruotsalainen, kun niin näppärästi tulee taas tuota ruotsia! Arvelisin, että vaativaa makuasi vastaava kakkukupu voisi löytyä huutokaupasta.

    VastaaPoista
  2. Juu täytyy ruveta seuramaan, josko sellaisen kuvun löytäisi huutokaupasta, kiitos vinkistä. :)

    VastaaPoista