maanantai 26. toukokuuta 2014

Marketan kesäjuhlat



Marketan juhlat on nyt juhlittu, kyllä Sinikka tarvitsisi jo tässä iässä yhden vapaapäivän toipumiseen, niin oli tahmeata aamulla nousta ylös ja aloittaa uusi arki. 


Sää suosi meitä juhlijoita lauantaina, kun suuntasimme tupeerauksien jälkeen autojemme nokat kohti Fagervikin ihanaisia maisemia. Marketan huvilalle johtava tie oli kyllä niin mutkainen, ettei Sinikka ole kyllä koskaan yhtä mutkaista tietä ajanut. Ei Sinikka kerennyt nauttia hienoista maalaismaisemista, kun piti keskittyä auton pitämiseen tiellä, ettei tullut mutkia ajettua aivan suoriksi.

Kesähuvilalle saavuttuamme, oli Marketta tehnyt pientä välipalaa ja heti tietysti pullot poksautettiin auki ja rai rai, kuivin suin ei kyllä tarvinnut istua koko aikana. Marketta onkin kuuluisa kosteista juhlistaan. Kuumuuden keskellä jokunen rohkeni myös uimaan, Sinikka hienohelmana ei kyllä veteen vielä uskaltautunut. Päivä kului ihanasti kuohuvaa nauttien ja mahtavia maisemia ihaillen, oli mukavaa myös keskustella ystävättärien kanssa muustakin kuin niistä tuuperauksien saloista ja lapset unohdettiin kokonaan (ihanaa). Sinikka puuhaakkaan ihmisen maineessa olevana joutui välillä tiskiharjan varteenkin, ettei astiat ihan loppuneet kesken. 

Saunottuamme nautimme Marketan valmistaman illallisen, johon kuului alku-, pää-, väli ja jälkiruoka monine viineineen ja likööreineen, menun kruunasi vielä marjoilla koristeltu pavlova, joka oli viedä kielen mennessään. Jotkut meistä jaksoivat valvoa iskelmiä kuunnellen aamuun asti, Sinikka simahti jo yhden aikoihin yöllä.

Kiitos Marketta juhlista, oli ihanaa! Pus Pus!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti