tiistai 13. toukokuuta 2014

Sunnuntai ja muuta mukavaa




Sinikan viikonloppu koostui lapsista. 
Lauantaina juhlittiin Emman synttäreitä ja sunnuntaina Espoon naisdynamo tarjosi maittavan aamiaisen äitienpäivän kunniaksi. 

Sunnuntaina herääminen ei meinannut millään onnistua, kun Sinikka intoutui kittaamaan itsekseen kuohuvaa euroviisuja katsellessa sekä voittajaa jännittäessa. Ei voittanut Ruotsi ei, mutta hyvin tuli sentään kolmanneksi.
Itävallan kappaleessa ei ollut siinäkään mitään vikaa, mutta partaa Sinikka ei kyllä itselleen kasvattaisi, vaikka Conchitalle se sopii oikein hyvin. 

Viime kesänä Sinikka kokeili kaupunkiviljelyä palstalla, jonka hän peri työkaveriltaan ja tänä vuonna viljely jatkuu edelleen. Eilen töiden jälkeen oli pakko päästä upottamaan sormet multaan ja täytyy sanoa, että mikä onkaan mieltä rauhoittavampaa kuin rikkaruohojen kitkeminen. Siinä on sitä samaa viehätystä, kun siivoamisessa, saa paikat kuntoon ja näkee heti työnsä tuloksen. Palstalla on mukavaa myös suunnitella tulevia viljelyitä ja haaveilla siitä omasta pienestä pihasta. Tietenkin myöhemmin kesällä kasvien kasvaminen tuottaa sen kaikkein suurimman ilon ja onnistumisen tunteen.

Tätä kirjoittaessa sataa taas vettä, mutta toivoa on jo lämpimimmistä päivistä, josko sitä ensi viikolla jo kuljetaan kintut paljaina, nyt äkkiä kaikki sivelemään Coppertonea kinttuihin... :)








3 kommenttia:

  1. Samaten minä toivoin Ruotsin voittoa, mutta hyvä oli Itävaltakin, Suomen pojista nyt puhumattakaan. Kiva kun kuvasit palstaasi! Kerro ihmeessä, kun tiedät, mitä sinne laitat. Kiinnostaisi myös nähdä, pysyvätkö ne hengissä :-) Vaikka varmasti pysyvät, kun Sinikka itse hoitaa!

    VastaaPoista
  2. Onko Sinikka dieetillä kesää silmällä pitäen? Kiinnostaisi kovasti kuulla vinkkejä vai onko jo liian myöhäistä...Niin monet naisihmiset tuskailevat ylimääräisten kilojen kanssa, onko Sinikalla tätä "ongelmaa"?
    Kiitos jo etukäteen ja lämmintä kevättä!

    VastaaPoista